Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató a Zuglói Zrt. ünnepek alatti ügyeletéről és hibaelhárítási intézkedéseiről

Tisztelt zuglói polgárok!

A Zuglói Zrt. 2023. december 22-i nappal, 13:30-tól 2024. január 8. 08:00-ig műszaki és ügyfélszolgálati bejelentéseket és azok karbantartását és javítását közvetlenül nem tudja fogadni.

Az ünnepek alatti ügyelet ellátását és a vészhelyzetek elhárítását a ZVK Zrt. szerződött partnereivel közösen oldja meg.

Az ügyeleti időszakban a gyorsszolgálati feladatoknál csak a megszüntetési, azonnali hibaelhárítási feladatok kerülnek elvégzésre, a helyreállításokra csak január 8-a után kerül sor.

A képek kattintásra nagy méretben nyílnak meg.


Tájékoztató a Zuglói Zrt. ünnepek alatti ügyeletéről és hibaelhárítási intézkedéseiről - 3. sz melléklet

A kép kattintásra nagy méretben nyílik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb