Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény a 2023. évi téli igazgatási szünetről

Tisztelt Zuglóiak, Kedves Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2023. (II. 23.) önkormányzati határozata alapján elrendelt igazgatási szünetben az 1145 Budapest, Pétervárad u. 2. szám alatti, Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal, az 1145 Bácskai u. 53. szám alatti, Igazgatási és Hatósági Főosztály Ügyfélszolgálati Osztálya, valamint az 1145 Budapest, Pétervárad u. 11-17. szám alatti, Igazgatási és Hatósági Főosztály Anyakönyvi és Népesség-nyilvántartási Osztálya

2023. december 27. napjától 2023. december 29. napjáig
zárva tart.

2024. január 2. napjától a Polgármesteri Hivatal és az Anyakönyvi és Népesség-nyilvántartási Osztály – péntekek kivételével – hétköznap, valamint az Ügyfélszolgálati Osztály hétköznaponként a megszokott ügyfélfogadási időben fogadja ügyfeleit.

Megértésüket köszönjük!

Budapest Főváros XIV. Kerület
Zuglói Polgármesteri Hivatal

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb