Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató füzetben a Zuglói KEF

A Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjairól, a szervezetek munkájáról szóló tájékoztató füzetet ad ki az önkormányzat – egyebek mellett erről tájékoztatta a június 20-i KEF-ülésen megjelenteket a szervezet elnöke.

Sokacz Anikó arra is felhívta a résztvevők figyelmét, hogy a Zugrádió A drog hálójában című műsora továbbra is lehetőséget ad arra, hogy megszólaljanak benne a KEF-fel együttműködő zuglói szervezetek.

Az ülésen Gondi János, a Tiszta Jövőért Alapítvány elnöke elmondta, az önkormányzat lehetőséget adott nekik arra, hogy a Várna utca – Fogarasi út kereszteződésében lévő épületet felújítsák, így hatékonyabb segítséget nyújthatnak a szerhasználóknak.

A szerdai programon részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Bitskey Bence és Lévai Sándor önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb