Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Növény- és állatvilág felmérés Zuglóban

Ha meg akarja tudni, hogy kertjében milyen élőlények élnek, jelentkezzen a zuglói önkormányzat felmérésére!

Szakemberek vizsgálják meg, milyen növények, rovarok, állatok vannak az Ön közvetlen környezetében. A felmérés után megtudhatja, mit tehet azért, hogy kertjének természetes élővilága fennmaradjon. A felmérést a Magyar Biodiverzitás-kutató Társaság végzi.

A kiskert-tulajdonosok, kertes társasházak közösségei július 15-ig jelentkezhetnek a zugloikertek@zuglo.hu elérhetőségen lakóhelyük pontos címének megadásával. Kérjük, a levélben írja le röviden, hány négyzetméteres a kert, milyen növények vannak kertjében, és miért tartaná azt felmérésre érdemesnek.

Várjuk azok jelentkezését is, akik környezetükben valamilyen érdekes állat- vagy növényfajt láttak. Ők az alábbi formanyomtatványokat tölthetik ki, és küldhetik vissza a zugloikertek@zuglo.hu címre. A jelölőlapok csak a kitöltött adatkezelési nyilatkozatok elfogadásával érvényesek. A nyomtatványok elérhetők és leadhatók papíron is az önkormányzat Pétervárad utcai ügyfélszolgálatán.

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb