Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tanszergyűjtési akció

A Magyar Vöröskereszt Adományboltja Szabó Rebeka alpolgármester kezdeményezésére – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is tanszergyűjtési felhívással fordul a lakossághoz. Várunk többek között füzeteket, ceruzákat, vízfestéket, temperát, gyurmát, tolltartót, táskát és minden egyéb iskolai felszerelést.

Az adományokat 2018. augusztus 13. és 28. között a Polgármesteri Hivatal Pétervárad utcai ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben, augusztus 29-től pedig az Adományboltban (Bosnyák u. 3.), nyitvatartási időben lehet átadni (szerda, csütörtök, péntek 10 órától 18 óráig).

A beérkező adományokat a kerület rászoruló gyermekeinek továbbítja a bolt. Az akció folyamatos, hiszen év közben is szükség van a tanszerek pótlására.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb