Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tárlatvezetés – Új program a zeneképpel

A ZENEKÉP alkotócsoport közelmúltban megnyílt KOTTAKÉP című kiállítása nagy érdeklődést váltott ki a kortárs zene-és képzőművészet iránt érdeklődők között. Ennek köszönhetően a művészek egy újabb érdekességgel bővítik a palettát: TÁRLATVEZETÉS-re invitálják a közönséget, amelyet maguk a kiállítás alkotói vezetnek. A november 5-i esemény 19 órakor kezdődik.

A tárlatvezetés a Hermina Galériában már megszokott interaktív beszélgetéssel egészül ki: kérdés-válaszok, eszmecserék, ismerkedés művészekkel. Aki ott lesz, nemcsak a képekről, nemcsak a zenékről fog többet megtudni, hanem azok alkotóiról is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb