Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Testi-lelki egészség

A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI) munkatársai a megelőzés fontosságában hisznek. A pandémia bebizonyította, hogy nagy igény van a mentális tréningekre.

Szabó-Papp Valéria, a ZEFI vezetője elmondta, online tanfolyamaikra, előadásaikra többszörös a túljelentkezés, napokon belül betelnek a helyek, ezért igyekeznek folyamatosan indítani azokat. Áprilisban három új programjuk lesz: a Sikertérning, amely az eltervezett célokat segít megvalósítani például kompetenciafejlesztéssel, a Kapcsolatban vagyunk elnevezésű támogató csoport célja egymás támogatása a jelenlegi helyzetben, az Otthonról hoztuk csoport keretein belül pedig családi örökségeinkről, traumáinkról beszélgetünk. Tavasszal két előadás-sorozat is indult: a Sorsbatyu és a Nevelj szívből címűt havi váltásban követhetik az érdeklődők, de környezetvédelemmel kapcsolatos videókat is közzétesznek, továbbá működik a Kortalan idősek klubja és a Daganatos betegek megküzdési csoportja. 

Az iroda munkatársai a testi egészségre is nagy hangsúlyt helyeznek, hétfőtől csütörtökig naponta új tornát osztanak meg, hetente egészséges ételek receptjeivel segítik a helyes táplálkozást, és szerteágazó aktuális témákkal (például étkezési zavarok, bőrápolás, böjt) is foglalkoznak. A ZEFI programjait a közösségi oldalon követhetik, valamint a zefi@zesz.hu e-mail-címen lehet érdeklődni, továbbá a ZEFI mentális immunerősítés és a ZEFI testünk egészsége csoportjaihoz is lehet csatlakozni.  

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb