Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tettenérés közben támadták meg a zuglói önkormányzati rendészeket

Járőrkocsinak hajtott egy autós hétfő délután, miután a zuglói önkormányzati rendészek nem hagyták, hogy több mázsa építési törmeléket rakjon le a Kacsóh Pongrác úton. 

A Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársai hétfő délután értek tetten egy autóst, amint éppen több mázsa építési törmeléket pakolt ki a Kacsóh Pongrác úti szelektív hulladékgyűjtő mellé.

A helyszíni intézkedés után az elkövető arrogánsan lépett fel a rendészekkel szemben, akik felszólították, hogy a sittel teli zsákokat pakolja vissza autójába. Miután ezt többszöri felszólításra végül megtette, nem távozott a helyszínről, hanem beült autójába, és szándékosan nekihajtott a járőrautónak, amibe az egyik járőr éppen be akart szállni. A járőrnek sikerült elugrania, így nem sérült meg, majd még ahhoz is volt lélekjelenléte, hogy az autóból időközben kiugró és támadóan fellépő elkövetőt lefogja, amíg kollégája rendőrt hív.

A Kacsóh Pongrác úton történteket a rendőrség vizsgálja. Eljárás indulhat az illegális hulladéklerakóval szemben hivatalos személlyel szembeni erőszak, rongálás és közúti veszélyeztetés miatt is.

A zuglói illegális hulladéklerakókkal szemben az önkormányzat a rendészettel együtt folyamatosan próbál fellépni. Egy hónap alatt a rendészet 28 esetben lépett fel szabálysértőkkel szemben, három alkalommal nagy mennyiségű hulladék lerakását akadályozták meg a járőrök tettenéréssel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb