Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több százezer forint gyűlt össze a Bethesdának

51 csapat részvételével rendezték meg a II. Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztivált, amelyen 403 ezer forintot gyűjtöttek a Bethesda Alapítvány számára.

Utcabeliek, civil szervezetek, egyesületek, munkatársak, barátok főztek együtt szeptember 17-én a Mogyoródi úti Sportpályán. Karácsony Gergely polgármester azt mondta, nagyon hálás a résztvevőknek, hiszen együtt építik Zugló közösségét, de a legfontosabbnak azt tartotta, hogy az ötszáz forintos ételvásárlási kuponokból 403 ezer forint gyűlt össze a Bethesda Alapítvány javára.

Fotó: Képszerkesztőség

A színpadi produkciókon kívül az esélyegyenlőség jegyében játékos, érzékenyítő feladatokkal készültek a szervezők. Egyebek mellett volt kerekesszékes akadálypálya, és az érdeklődők azt is megtudhatták, hogyan készítenek egy kézzel tízórait a mozgássérültek.

Az elkészült ételeket ötfős zsűri – Karácsony Gergely polgármester, Bátki László a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója, Ruszkai Katalin a Szőnyi Garden Hotel tulajdonosa, Nádas György humorista és Buday Péter sztárséf – véleményezte. A versenyt az Avon csapata nyerte, a napot Szikora Róbert és az R-Go koncertje zárta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb