Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több szemetest kértek a gazdik

A kutyák és gazdáik is nagyon szeretik a Kacsóh Pongrác út 111-117. között lévő nyílt kutyafuttatót, az összetartó közösség ugyanakkor itatót és világítást is szeretne a területre – derült ki a kutyafuttató roadshow keddi állomásán.

A futtató környékére emellett több kommunális hulladékgyűjtő és kutyapiszok-tároló kellene – hangzott el a roadshow május 15-i állomásán, ahol Szabó Rebeka alpolgármester és Csonka Berta, az EB OVO Egyesület elnöke várta a jelenlévők kéréseit, javaslatait.

Fotó: Balogh Róbert

A gazdik világítást is szeretnének, hogy ősszel és télen könnyebben fel tudják szedni kutyájuk után a szemetet, és örülnének egy itatónak, valamint egy nem túl magas, jelzés értékű kerítésnek is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb