Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több támogatást adnának a civileknek

Jövőre emelni szeretnék a civil szervezetek, egyesületek, alapítványok támogatására szánt összeget – hangzott el az idei utolsó civil kerekasztal-megbeszélésen, október 25-én.

Tizennyolcról húsz millió forintra emelnék azt az összeget, amelyre a zuglói szervezetek pályázhatnak – tájékoztatta a jelenlévőket Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok, aki arra is felhívta a megjelentek figyelmét, hogy bátran vegyék igénybe a Zuglói Civil Házban elérhető ingyenes könyvelési és jogi tanácsadást, valamint a szintén térítésmentes fénymásolási és grafikai szolgáltatást.

A házasságkötő teremben megtartott programon részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Sógor László és Hevér László György önkormányzati képviselő is, aki a szociális támogatások változásáról tájékoztatta a jelenlévőket a csütörtöki rendezvényen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb