Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tóth Csaba: mindannyian aggódunk a szüleinkért

Csak akkor lehetünk biztonságban, ha minél többen beoltatják magukat – hangsúlyozta Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője, aki a napokban kísérte el édesanyját oltásra.

– Mindannyian aggódunk szüleink egészségéért. Azt szeretnénk, hogy még sok boldog évet tölthessenek velünk. Ezért is nagyon fontos, hogy a járvány elleni védekezésben aktívan részt vegyenek. Édesanyám is már az első napokban regisztrált a védőoltásra és nagyon várta ezt a napot. Csak akkor leszünk biztonságban, csak akkor kapjuk vissza szabadságunkat, csak akkor tudjuk megállítani a járvány terjedését, ha az átoltottság eléri a szükséges szintet – írta a képviselő a közösségi oldalára.

Fotó: Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője / Facebook

– Mindenkit arra biztatok, hogy oltassa be magát – nyomatékosította szerkesztőségünknek Tóth Csaba.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb