Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Így támogathatja Zugló önkormányzatát, a Védelmi Alapba történő befizetéssel

Tisztelt Zuglóiak,

a kormányzati elvonások, a bevételkiesések, valamint az állami kompenzáció hiánya miatt Zuglót 2020-2021. évben összesen több mint 10 milliárd forint kár érte és éri. Zugló Önkormányzata azért hozta létre a Zuglói Védelmi Alapot, hogy a kormányrendeletekkel elvont, kiesett, valamint nem kárpótolt összegeket pótolni tudja.

Zugló Önkormányzata döntött arról, hogy a polgármester, az alpolgármesterek, a bizottsági elnökök, képviselők, valamint az önkormányzat gazdasági társaságai felügyelőbizottsági elnökei és tagjai illetményének 20 százaléka a veszélyhelyzet idején ebbe az alapba kerül. Aki támogatni kívánja az önkormányzatot, végső soron Zugló lakóit, lehetőségeihez mérten befizethet a Zuglói Védelmi Alapba, amelynek számlaszáma:

11784009-15514004-10990005

Minden befizetést köszönünk. Minden befizetéssel elszámolunk.
Vigyázzunk egymásra!

Zugló Önkormányzata

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb