Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tóth Csaba: úgy döntöttem, hogy visszalépek

Zugló jelenlegi országgyűlési képviselője hétfő délután rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy visszalép a jelöltségtől.

Tóth Csaba azt mondta, egy tisztességes választáson jó esélye lett volna a győzelemre, azonban az elmúlt hónapokban mocskolódó kampány indult ellene, ami sejtetéseken, bizonyíthatatlan, nem egyszer perekkel cáfolt állításokon alapul. Hangsúlyozta, hogy úgy látja, ennyi támadás mellett a helyreigazítási kérelmek és perek, amelyek az igazát bizonyítják, elvesztik értelmüket, mert szerinte mire azok pár hónap múlva megjelennek, már senkit nem fognak rajta kívül érdekelni.

“Ilyen körülmények között a jövőben nem tudnám ugyanúgy képviselni Zuglót, a helyi emberek érdekeit, ahogy azt eddig tettem, és amelynek eredményeként nemcsak leváltottuk helyben a Fideszt, hanem a legnehezebb időszakokban is képes voltam kétszer megnyerni a választást. A zuglóiaknak továbbra is napi szintű képviseletre van szükségük, olyan emberre, aki meghallgatja őket, aki ismeri a problémáikat, tudja mit kell haladéktalanul elintézni, nem keveri össze a Nagy Lajos király útját az Egressy úttal, van politikai ereje ahhoz, hogy a helyben élők helyzetén érdemben javítson – fogalmazott.  – Én a hátralévő képviselői időszakomban ,vagyis a következő választásig, ahogy eddig is a zuglóiakat fogom képviselni úgy, ahogy hitem szerint tenni kell. Nem hőzöngéssel, hanem megkerülhetetlen, kitartó munkával.”

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb