Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új autók a polgárőröknek

Két új Skoda Octavia típusú személyautóval gazdagodott szeptember 15-én a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület technikai repertoárja. Az új járművektől a járőrözések hatékonyságának növekedését várják a polgárőrök.

– A hatékonyság alapja, hogy Zuglóban kiváló az együttműködés a társszervek, a rendőrség, a katasztrófavédelem, az önkormányzat, a Zuglói Közbiztonsági Non-Profit Kft. és a polgárőrség között – mondta Kardos Pál, a kerületi (és a budapesti) polgárőrség vezetője azon az ünnepségen, amelyen az új autókat átvették és forgalomba helyezték.

Fotó: Balogh Róbert

A zuglói polgárőrség és a ZKNP Laky Adolf utcai központjában a társszervek is részt vettek az átadáson, a kerületi önkormányzatot Tóth Csaba országgyűlési képviselő, Horváth Csaba polgármester, Hajdu Flórián alpolgármester, a ZKNP-t Kovács-Csincsák László ügyvezető igazgató, a rendőrséget Balla Szilárd százados, a XIV. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot pedig Salamon Lajos alezredes képviselte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb