Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új év, új eszközök

Új személyautókat és szolgálati mobiltelefonokat vehettek át a kerületi rendőrök és a katasztrófavédők a  Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. Laky Adolf utcai telephelyének udvarán január 17-én.

“A mai napon a Szomszédom a rendőr program keretében újabb 8+1 szolgálati mobiltelefont nyújtunk át a zuglói rendőrkapitányságnak, illetve a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját egy-egy szolgálati gépkocsival is segíteni kívánjuk. A régóta tartó együttműködésünknek is köszönhető, hogy jelentősen javult a közbiztonság a kerületben” – mondta az átadón Karácsony Gergely polgármester.

Fotó: Képszerkesztőség

A zuglói önkormányzat támogatásával megvalósuló Szomszédom a rendőr program keretében átadott mobiltelefonokat a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság  Körzeti Megbízotti Alosztály munkatársai kapták.

Az autók átadásán az önkormányzat részéről Karácsony Gergely polgármester, Hajdu Flórián alpolgármester és Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő vett részt, a rendőrséget Váradi Attila alezredes, a katasztrófavédelmet Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Czeba János tűzoltó ezredes, az Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, illetve Salamon Lajos tűzoltó őrnagy, zuglói tűzoltóparancsnok képviselte az ünnepségen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb