Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új monitorfal segíti a rendészek munkáját

A hat darab, egyenként 49 colos monitor segítségével a ZKNP munkatársai a jövőben hatékonyabban tarthatják szemmel a zuglói közterületeket.

Új monitorfalat adott át Karácsony Gergely polgármester és Hajdu Flórián alpolgármester a Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (ZKNP) Laky Adolf utcai épületében, kedden.

Jelenleg 176 kamera üzemel Zugló legfrekventáltabb területein. A ZKNP munkatársai 24 órában figyelik a kameraképeket, és szükség esetén riasztják a rendészeket, vagy értesítik a rendőröket.

Fotó: Képszerkesztőség

– Nagyon büszkék lehetünk a közbiztonsági hálónkra, amelynek abban is komoly szerepe van, hogy a kerületben is jelentős mértékben csökkent a bűncselekmények száma – mondta Karácsony Gergely polgármester a keddi átadón.

A Zuglói Önkormányzat évről évre jelentős összeggel támogatja ezt a közbiztonsági hálót, a közeljövőben pedig tovább folytatódhatnak a fejlesztések: néhány héten belül újabb 41 kamerát adhatnak át, illetve még ebben az évben a Padlizsán utcai Rendészeti Központ is kaphat egy, a Laky Adolf utcaihoz hasonló monitorfalat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb