Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Óvodai és bölcsődei fejlesztésekről tájékoztatták a szülőket

A Mályva Óvoda és Bölcsőde energetikai fejlesztéséről és felújításáról tájékoztatta a szülőket a Polgármesteri Hivatal Főmérnöksége február 21-én.

Napholcz József, a Főmérnökség Fejlesztési, Beruházási Csoportjának közbeszerzési referense elmondta, a pályázati úton elnyert 131 millió forintos támogatásból az óvoda és bölcsőde épületét homlokzati és tetőszigeteléssel látják el. Kicserélik továbbá a régi nyílászárókat, valamint az elavult radiátorokat, és egy 30 KW-os napelem rendszert is kap az intézmény.

A referens arról is beszélt, hogy a megfelelő épületszellőztetés biztosítására az önkormányzat saját forrásból légtechnikai rendszert építtet ki. Ezen felül az intézményvezetők kérésére a városháza felújíttatja, és új gépekkel látja el a főzőkonyhát és a mosodát. Emellett megújulnak az öltözők, a mosdók, de kicserélik az ételliftet is.

Fotó: Képszerkesztőség

Napholcz József kifejtette: a gyerekek biztonságára maximálisan ügyelnek, a munkaterületet megfelelően lekerítik. A tanév végéig főként olyan munkák folynak, amelyek a legkevésbé zavarják a gyerekek nyugalmát. A kivitelezést a T-INVEST ’91 Kft. végzi. A munkálatok július 23-ig befejeződnek.

A szülők kérésére Napholcz József megígérte, hogy a kivitelezési ütemtervet kifüggesztik az óvodában és a bölcsődében is. A szerdai rendezvényen részt vett Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármester is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Nagyítás
Kontraszt