Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új parkolóövezetet jelölnek ki a Pillangó parknál

Új fizetős parkolóövezetet jelölnek ki a Pillangó parknál, ahol munkanapokon 8 és 18 óra között kell majd a parkolásért fizetni május 1-től.

A ZKNP a Fogarasi út – Nagy Lajos király útja – Bánki Donát utca – Padlizsán utca – Kerepesi út – Fogarasi út által határolt területen alakítja ki a 1141-es zónát, ahol 300 forintos óránkénti díjat kell fizetni.

ZKNP - 1141-es parkolási zóna térkép

A kép kattintásra nagyobb méretben jelenik meg.

A bevezetés utáni egy hétben, május 8-án 18.00 óráig pótdíjazási türelmi időszak lesz, ekkor az ellenőrök nem büntetnek, csak figyelmeztetést helyeznek el a jeggyel nem rendelkező járműre.

Ahogy a többi zónában, úgy a helyi lakosok itt is kérhetik a lakossági várakozási hozzájárulást, amely számukra díjmentességet biztosít. A többi zuglói pedig ebben az övezetben is igénybe veheti a napi egyszeri díjmentes várakozási lehetőséget.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb