Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb fizetőparkoló-zóna Zuglóban

Június 15-től a Thököly út–Mexikói út–Szugló utca–Nagy Lajos király útja által határolt területen is fizetni kell a parkolásért.

Az új díjköteles parkolási zónában munkanapokon 8–18 óra között kell várakozási díjat fizetni, amelynek összege óránként 265 forint lesz. Az új övezetben június 8–15. között a rendszer tesztüzemben működik. Június 15-től egy hét türelmi időt biztosít az önkormányzat. A Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. a területen 14 modern, negyedik generációs parkolójegy-kiadó automatát állított rendszerbe. Kihelyezte továbbá a parkoló övezetre figyelmeztető táblákat, illetve értesítette a lakosságot a terület díjköteles zónába vonásáról, valamint a fizetőparkolással kapcsolatos tudnivalókról és kedvezményekről. A lakosok a fizetőparkolással kapcsolatos kérdéseikre a Nagy Lajos király útja 73–77. szám alatti ügyfélszolgálaton, illetve a 06-1/999-50-90-es telefonszámon és a zugloiparkolas.hu oldalon kaphatnak választ. 

Zuglóban forgalomszabályzási céllal 2017. szeptember 1-jétől vált fizetőssé a parkolás az Örs vezér terén, a Városligetben és Istvánmezőn, illetve annak környékén. Azóta az önkormányzat a lakosság kérését és az átparkolásokat figyelembe véve már több lépcsőben bővítette a fizetőparkolási övezetet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb