Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb térfigyelő kamerák Zuglóban

Az önkormányzat megbízásából hat újabb térfigyelő kamerát állíttatott rendszerbe a Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft.

Az új berendezésekkel együtt a jövőben már 152 kamera ügyel a kerület közterületeinek rendjére. A hat közül elsőnek üzembe helyezett kamerát a Nagy Lajos király útja 37/a előtt a gazdálkodásért felelős alpolgármester adta át.

 

Hajdu Flórián  a Zuglói Lapoknak elmondta, a kamerahelyszíneket a bűnügyi fertőzöttség, a lakossági bejelentések és a műszaki megvalósíthatóság figyelembevételével jelölték ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb