Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ünnepi koncert

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából a Zuglói Evangélikus Egyházközösség Lőcsei úti templomában ünnepi koncertet tartottak október 27-én.

A rendezvényen Záborszky Kálmán karnagy vezényletével a Zuglói Filharmónia egyebek mellett Bach G-dúr prelúdiumát és Mendelssohn Reformáció szimfóniáját szólaltatta meg.

A gyülekezet orgonistája, Kéménczy Antal pedig többek között Bach orgonaműveket adott elő. A koncerten megjelenteket Tamásy Tamás lelkész köszöntötte. Az előadáson jelen volt Zugló polgármestere, Karácsony Gergely is.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb