Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vállalkozói klub alakult Zuglóban

Első alkalommal rendeztek Zuglóban KKV Ház elnevezéssel kávéházi hangulatú közösségfejlesztő programot a helyi kis- és középvállalkozásoknak.

A rendezvényt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XIV. kerületi szervezetének vezetője, Páricsi Zoltán nyitotta meg május 16-án, a megjelent vállalkozókat pedig az önkormányzat nevében Karácsony Gergely köszöntötte.

A polgármester beszédében kiemelte: az önkormányzat számára fontosak a vállalkozók, mert adót fizetnek, és munkahelyet teremtenek, éppen ezért nyitottak irányukba. A kerület célja, hogy egy megfelelő konstrukció kidolgozásával a fizető parkolás bevezetése ne nehezítse a vállalkozások helyzetét, illetve, hogy az önkormányzati tulajdonú üzlethelyiségekhez a cégek elfogadható áron juthassanak hozzá – jegyezte meg.

Fotó: Képszerkesztőség

A KKV Ház első rendezvényén megjelentek egyebek mellett a versenyképes felkészültség fontosságáról, valamint a vállalkozó és a sport kapcsolatáról beszélgettek. A kávéházi hangulatról Fritz József és jazz zenekara gondoskodott.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb