Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Változik a betegirányítás rendje Zuglóban

Tisztelt Zuglóiak!

A Hermina úti szakrendelőben a járványügyi helyzet változása miatt átmenetileg szünetel a betegirányítás, a betegirányítási feladatokat csak az Örs vezér terén lévő szakrendelőben tudja elvégezni a Zuglói Egészségügyi Szolgálat.

A rendkívüli intézkedést azért kellett meghozni, mert a ZESZ-nél létszámhiány alakult ki az egészségügyi dolgozókat érintő megbetegedések, valamint a hivatalos eljárás szerint karanténra kötelezett munkavállalók távolléte miatt. Emiatt volt szükség az egészségügyi dolgozók átirányítására, így a betegirányítást csak az Örs vezér terei szakrendelő végzi.

A Hermina úton a betegirányítás felfüggesztésével annak funkcióját a szakrendelések veszik át, így a betegek ellátása nem kerül veszélybe, zavartalanul folyik tovább.

Az intézkedés csak átmeneti. Amint a helyzet kedvezően változik, a ZESZ újraindítja a betegirányítást a Hermina úti rendelőben.

Vigyázzunk egymásra!

Zuglói Egészségügyi Szolgálat

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb