Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Változik a gyermekétkeztetés díja

Tisztelt Zuglói Polgárok!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének a Zugló szociális és gyermekvédelmi pénzbeli, természetbeni támogatásainak és szociális ellátásának szabályairól szóló 7/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete alapján a 2016. április 1-jei hatállyal módosította a bölcsődei ellátás és a bölcsődékkel azonos épületben működő óvodák intézményi térítési díjait, valamint a szociális alapszolgáltatások megállapításához biztosított kedvezményes térítési díjak összegét, amelyről az alábbiakban tájékoztatom a kerület lakosságát.

Az önkormányzat által megállapított intézményi térítési díj az intézményekben nem azonos a szülő, vagy az ellátást igénybevevő által fizetett személyi térítési díjjal. A személyi térítési díjat az önkormányzati rendelet szabályai szerinti és a törvényből eredő szabályokkal együtt az intézmény vezetője állapítja meg, amelyről az ellátott/szülő vagy ellátást igénybevevő értesítést kap. A bölcsődei gondozásért térítési díjat nem kell fizetni.

Az iskolai napközis ellátás, a gimnáziumi ebéd és az óvodai napközis ellátás térítési díjainak 2016. március 1-jei módosításáról a lakosság tájékoztatása a 2016. január 28-án megjelent Zuglói Lapokban megtörtént.

Hoffmanné dr. Németh Ildikó
jegyző

A térítési díjakról IDE KATTINTVA tájékozódhat részletesen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb