Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Véradást szervez a Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt fővárosi szervezete által ismét szervezendő véradás július 10-én 11.00–19.00 között lesz az Árkád Bevásárlóközpontban.

Az Örs vezér téri eseményen ismét elvárás, hogy a véradóknak minimum 18 évesnek és minimum 50 kg testsúlyúnak kell lenniük. A regisztrációhoz személyi igazolvány (lakcímkártya) és TAJ kártya szükséges. Ezeknek a dokumentumoknak a bemutatása kötelező.

Szakács Ildikó, megyei véradásszervező koordinátor tájékoztatása szerint, aki véradásra jelentkezik – és remélhetőleg minél többen jelentkeznek majd, mert a magyar egészségügynek nagyon nagy szüksége van vérre -, annak előtte étkeznie kell, és lehetőleg sok folyadékot fogyasszon. A véradáshoz a gyógyszer szedése önmagában nem kizáró ok, a helyszínen lévő orvos ugyanis felelősséggel dönt arról (gyógyszertől, betegségtől függően), hogy a jelentkező adhat-e vért.

A véradás a korábbiakhoz hasonlóan fertőtlenített körülmények között zajlik majd a bevásárlóközpontban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb