Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Veszélyeztetett roma fiataloknak ír ki pályázatot a Budapest Esély

Szociális hátrányaik miatt veszélyeztetett roma fiatalok támogatására ír ki pályázatot a Budapest Esély Nonprofit Kft., amelynek segítségével javul foglalkoztathatóságuk, stabilizálódik lakhatásuk, nő a társadalmi integrációra való esélyük.

A projektben résztvevőket mentor segíti, aki az egyéni célok megvalósításában nyújt segítséget, személyiségfejlesztő, munkaerőpiaci csoportos képzéseken vehetnek részt, és havi rendszerességgel legalább 45 ezer forint megélhetési támogatást kapnak azok, akik folyamatosan dolgoznak céljaik megvalósításán.

A programban budapesti, magyar állampolgárságú, roma identitású, rossz szociális helyzetben és/vagy bizonytalan lakhatási körülmények között élők vehetnek részt.

A jelentkezése határidő november 21, a pályázati adatlapot, további információkat és az adatvédelmi nyilatkozatot a Budapest Esély honlapján érhetik el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb