Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Veterán biciklik lepték el a Városligetet

Idén is velocipédekkel és egyéb veterán kerékpárokkal, korhű ruhákkal állítottak emléket a magyar kerékpározás megszületésének – harmadjára rendezték meg a Veterán Kerékpár Túrát szeptember 9-én.

A résztvevők nyolc órakor indultak a Vajdahunyadvártól, Zuglóban a Mogyoródi Úti Sportpályán álltak meg, majd még négy helyszínt érintve a gödöllői kastély volt a cél.

– Három évvel ezelőtt, a magyar kerékpározás megszületésének jubileumára szerveztük meg az első túrát, ami mára már hagyomány lett – mondta Siklósi János ötletgazda, az Adler Sport Club kerékpár szakosztályának elnöke.

A programon mások mellett részt vett Barabás Ferenc képviselő is. A túrázókat veterán autók és motorkerékpárok is kísérték.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb