Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Először szomszédoltak

Első alkalommal rendeztek Szomszédünnepet a Zuglói Mókavár Óvoda és a Móka-kacagás Bölcsőde udvarán. A szombati programon a fellépők mellett szűrővizsgálatok is várták a családokat.

Az ovisok bemutatkozását tánc, színházi és zenei előadás, valamint majorette show követte, a gyerekeket pedig egyebek mellett játszóházzal, légvárral, kézműves foglalkozással, arcfestéssel várták.

A szervezők az egészségmegőrzésre is kiemelt hangsúlyt fektettek: a Zuglói Egészségmegőrző Modell és az Uzsoki Modell sátrában különböző szűrővizsgálatokat végeztek, tanácsokat adtak. Veress Enikő két óvodás gyerekével érkezett a Szomszédünnepre. Mint mondta, a rendezvényt jó ötletnek tartja, mert a kicsik sokat játszhatnak ovis társaikkal, és a szülők is jobban megismerhetik egymást.

Fotó: Balogh Róbert

A programot Pécsi Diána képviselő nyitotta meg, aki hangsúlyozta: az önkormányzat kiemelt célja, hogy minél nagyobb körben, minél több közösség épüljön. – Remélem, a szórakozás mellett még jobban megismerik egymást, közvetlenebb kapcsolat alakul ki önök között – fogalmazott, és kérte a jelenlévőket, hogy problémáikat, ötleteiket neki is mondják el, hogy segíteni tudjon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb