Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vigalommal búcsúztatták a nyarat

Gyerek és felnőtt egyaránt megtalálhatta a neki szóló programokat a már hagyománnyá vált Nyárbúcsúztató vigalomban. A Cserepesházban és környékén augusztus 25-én reggel tíztől este tízig szórakozhattak a résztvevők.

Augusztus utolsó szombatja Szalóki Ági gyermekkoncertjével kezdődött, majd egymást váltották a fellépők a színpadon. A felnőttek szűrőprogramokon mérhették fel egészségügyi állapotukat, aki akart, vért is adhatott, de az utcatárlaton megismerkedhettek  a kerület kulturális intézményeinek történetével is. A kicsiket az udvaron egyebek mellett kézműves foglalkozás, ugrálóvár, gólyalábasok várták, de a rajzverseny sem marad el.

Fotó: Képszerkesztőség

A díjazottak ajándékát Sokacz Anikó és Hevér László György önkormányzati képviselők adták át. Utóbbi azt mondta, a nyárbúcsúztató nemcsak Zuglónak fontos, hanem Rákosfalva életében is kiemelkedő, főleg azért, mert a program idén egybeesik Zsivora György, a városrész alapítójának születésnapjával. A képviselő bejelentette: azt szeretnék, hogy 2019 Zsivora emlékév legyen. Ennek érdekében kezdeményezni fogják a Zsivora park rekonstrukcióját, a Sikeres Rákosfalváért Mozgalmat pedig, –  melynek célja a köztisztaságra, a közrendre való odafigyelés, illetve a közterület-fejlesztés és a közösségépítés – minél szélesebb körben szeretnénk ismertté tenni – mondta Hevér László György.

Fotó: Képszerkesztőség

Az idei vigalom tűzzsonglőr show-val zárult.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb