Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Világbajnokokkal zárták a napközis tábort

Blázsovics Ádám és Bányik Csaba világbajnokok tették fel a koronát a nyári napközis tábor programjaira, amikor az “asztali tengó” alapjait tanították a kisiskolasoknak az utolsó foglalkozáson.

Rendhagyó módon nem a Kövér Lajos utcai Varga Zoltán Sporttelepen fejeződött be az idei napközis tábor sportprogramja, hanem augusztus 26-án egy külső helyszínre, a Papp László Sportaréna „Dekk”-jére (teraszára) látogattak el a gyerekek. Ezen a szabadtéri területen kiváló alkalom nyílt számukra, hogy egy új magyar találmánnyal és sikersportággal, a teqball-lal megismerkedjenek. Ebben pedig a sportág legjobbjai, a kétszeres világbajnok, egyszeres vébéezüstérmes, Blázsovics Ádám és a szintén világbajnok, valamint vébéezüstérmes Bányik Csaba segítettek nekik.

A két teqballsztár előbb a Phonix Teqball Akadémia fiatal játékosaival tartott egy kis bemutatót az „asztali tengóból” a táborozó gyerekeknek, majd a zuglói diákok maguk is kipróbálhatták a játékot.

Fotó: Balogh Róbert

Az eseményre Horváth Zsolt alpolgármester is kilátogatott, aki először is megköszönte a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Non-profit Kft. munkatársainak a színvonalas tábori programokat, majd egy-egy zuglói sapkával ajándékozta meg az utolsó turnus tagjait.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb