Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Villámgyors elfogás

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka a Fogarasi út mellett ismeretlen személy feltört egy ott parkoló Opelt, melyből különböző értékeket tulajdonított el. A bűneset felderítésébe a kerületi körzeti megbízottak – Orosz János rendőr zászlós, Bécsi Zoltán és Tóth Martin rendőr törzsőrmesterek – is becsatlakoztak, akik a bevezetett nyomozati cselekmények és a kiváló hely- és személyismeretüknek köszönhetően fél nap alatt beazonosították, illetve elfogták a feltételezett elkövetőt. A gyanúsított a kihallgatás során mindent beismert.

A körzeti megbízottaknak azt is sikerült kideríteniük, hogy a bűncselekményben volt egy tettestárs is, akit szintén felkutattak, és elfogtak. A gyors reagálásnak és a hatékony nyomozásnak köszönhetően az eltulajdonított értékeket egy rejtekhelyen hiánytalanul megtalálták.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb