Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Éjszakai akció

Ismét razziáztak a zuglói rendőrök és a zuglói polgárőrök.

Ezúttal a renitensen közlekedő, illegálisan gyorsuló, valamint a műszakilag alkalmatlan kocsik és a vezetésre alkalmatlan állapotú sofőrök kiszűrése volt a cél. A péntek esti akcióhoz csatlakozott a Nemzeti Közlekedési Hatóság mobil műszaki állomása is.

Zugló területén egy éjszaka alatt 174 főt igazoltattak, és 190 járművet ellenőriztek. A rendőrök összesen 21 alkalommal éltek figyelmeztetéssel, kiosztottak kéttucat bírságot és feljelentést, sőt 11 esetben büntető feljelentést is tettek. A közlekedési hatósággal közösen négy forgalmi engedélyt érvénytelenítettek, az ehhez tartozó járműveket pedig szigorított műszaki vizsgára küldték. Különböző cselekmények miatt 13 főt előállítottak, közülük öt sofőr alkoholos- vagy kábítószeres befolyásoltság miatt alkalmatlan volt a vezetésre. A rendőrök körözött személyeket is elfogtak, illetve volt egy tetten érés is. Egy betörőt sikerült még a feltört ingatlan udvarán letartóztatniuk.

A kerületi rendőrkapitányságtól kapott tájékoztatás alapján ilyen átfogó akcióra ezentúl minden hónapban számítani lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb