Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Virág járt a veszélyes hulladékért

Egynyári virágot kapott az, aki használt elemeket és étolajat vitt a Bosnyák térre szombat reggel. A már hagyománnyá vált programot az MSZP Zuglói szervezete minden évben megrendezi.

A párt csaknem 1500 virágpalántát osztott szét. Tóth Csaba országgyűlési képviselő azt mondta, szándékosan a környezetvédelmi világnap – június 5. – környékére időzítik az akciót. Így szeretnék felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Véleménye szerint a programnak kettős funkciója van: egyrészt a zuglóiak leadhatják a veszélyes hulladékot, másrészt szépül a kerület.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb