Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vízosztás Zuglóban az idei nyár eddigi legforróbb napján

Ezernél több palack ásványvizet osztottak ki az idei nyár eddigi legforróbb napján a Bosnyák téren és annak közvetlen környékén.

A Zuglói Önkormányzati Rendészet, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP), valamint a „Szomszédom a rendőr!” program keretében a XIV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a kerület főterén, délidőben, a legnagyobb hőségben kínálták a frissítő folyadékot a járókelőknek, a közlekedési eszközökről leszálló utasoknak, a buszsofőröknek és az autóban ülőknek. A kedves gesztust mindenki szívesen fogadta, hiszen a mérések szerint a napsütötte területeken 40 Celsius-fok közelébe kúszott a hőmérő higanyszála, az ország nagy részén harmadfokú riasztás volt érvényben.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem hiányozhatott a ZKNP által felállított párakapu sem, amely szintén jóleső felfrissülést okozott minden arra járónak. Ezt az eszközt a hétvégétől a közeli önkormányzati termelői piac vásárlói és árusai használhatják majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb