Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

ZKNP-s sporttámogatás a gyerektáborozóknak

Több száz zuglói kisdiáknak tette idén is lehetővé a XIV. kerületi önkormányzat a nyári táborozást. A Kövér Lajos utcai Varga Zoltán Sportpályán időző gyerekeket keddenként különleges élmény várja.

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. programjaival a szünidő kezdetétől a végéig számos lehetőséget kínál, különböző helyszíneken a pihenésre és a szórakozásra. Természetesen nem maradhat ki ezek közül a testmozgás sem, hangsúlyozta Tóth Attila, a XIV. kerületi képviselő-testület tagja, a szabadidősport feladatok felügyeletét ellátó tanácsnok, akitől azt is megtudtuk: a helyi városvezetés a korlátos anyagi lehetőségei ellenére is különösen lényegesnek tartja, hogy a zuglói gyerekek, korcsoporttól függetlenül, méltó körülmények között és kulturáltan tölthessék el a vakáció napjait. A képviselő örvendetesnek nevezte, hogy új programként kedd délelőttökként az önvédelmi sportok alapjait is elsajátíthatják az arra önként jelentkező fiatalok. „Nagyon fontos a sport egy testileg-lelkileg fejlődésben lévő gyermek számára. Állóképességet ad, és önfegyelemre nevel”– mondta Tóth Attila.

ZKNP napközis tábor 2022 - fotó

Fotó: zknp.hu

Az új sportolási lehetőség a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) és a Perfect Fight Club (PFC) sportegyesület korábbi, több éves együttműködése révén jött létre – közölte Kovács-Csincsák László, a biztonsági cég ügyvezetője. A Kft. a Békés Otthon projektje keretében sokrétű támogatást nyújt a klubnak, amely ingyenesen látogatható tanfolyamokat tart zuglóiaknak. Ez a kapcsolat bővült ki a táborbeli foglalkozások segítésével, megvalósításával. A ZKNP mindemellett – kedvcsinálóként – az edzésben résztvevő gyerekeknek cégmintás hátizsákot és különféle hasznos ajándéktárgyakat ad.

ZKNP napközis tábor 2022 - fotó

Fotó: zknp.hu

Az első tréningen 13-an, fiúk és lányok vegyesen, hajtották végre a testre szabott feladatokat Rubin Olivér magyarországi professzionális ökölvívóbajnok, thai bokszedző és jógaoktató irányításával. Ezt a nyáron még kilenc alkalom követi, keddenként fél tizenegy órai kezdéssel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb