Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zöldbe borult a Hunyadi

Mozgalmas volt a szombat délelőtt a Hunyadi János Ének-Zenei, Nyelvi Általános Iskolában szeptember 18-án. A Wass Albert téri intézményben ugyanis kertészkedéssel egybekötött családi napot tartottak.

A programok között volt sportbemutató (tánc és karate), skót dudás (Kéri György személyében), ugrálóvár, sportversenyek, osztályonkénti főzések és a rendőrség is kitelepült egy autóval, ám a legfontosabb napirend az udvar szépítése volt. Mint azt a helyszínen megtudtuk, az osztályok a szomszédos Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégiumtól kapott növényekkel ültették be iskolájuk kertjét. A 16 osztály 12 fagyalt és 4 fát helyezett el, amelyeknek a gondozása is az ő feladatuk lesz. A Hunyadi már másodszor nyerte el az Ökoiskola címet, amit szeretnének hosszú távra meghosszabbítani. Az intézmény – amelyet egykor Kodály Zoltán avatott fel – idén ünnepeli fennállásának 65. évfordulóját.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb