Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hétvégétől szabad az út a Blahán

Az eredetileg tervezettnél hamarabb térhet vissza a forgalom a Blaha Lujza téri csomópontba. Eredetileg szeptember végére készültek volna el a nagyobb forgalomkorlátozással járó munkák a kereszteződésben, ám a kivitelezés felgyorsításával 10 nappal korábban, várhatóan már most hétvégén véget ér az érdemi forgalomkorlátozás a Rákóczi út és a Nagykörút csomópontjában.

Így július közepe óta először a Rákóczi úton és a Nagykörúton is újra 2×2 sáv lesz járható a buszsávok, illetve a villamosvágányok mellett.

A következő időszakban csak kisebb munkálatokra kell számítani a csomópontban.  Nagyobb, a sávok számát érintő korlátozásokra már csak október végén, az őszi tanítási szünet időszakában kell számítani. Ekkor készül el majd a kereszteződés végleges kialakítása.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb