Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zöldségek ünnepe a Munkácsyban

A Munkácsy Mihály Általános Iskolában rendezték meg a hagyományos kerületi óvodás rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetését november 30-án. A rendezvény célja minden esztendőben, hogy megismertessék az óvodásokkal és a szüleikkel a Csáktornya parki iskola művészeti programját, illetve, hogy a pályázat segítségével már kis korban kiszűrjék a tehetségeket.

“Zöldségek ünnepe” címmel hirdetett rajzpályázatot a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a kerületi óvodások számára. A témaválasztást az egészséges életmódra nevelés mellett az is indokolta, hogy az idei tanévben az egészségnap lesz majd a legjelentősebb esemény a Munkácsy életében.

Fotó: Riersch Tamás

A Csáktornya parki iskola felhívására nyolc óvodából 141 pályamű érkezett. A rajzokat novemberben kiállították a Munkácsy Galériában, a pályázat eredményhirdetését pedig november 30-án tartották. A rendezvényre meghívták mások mellett Szabó Rebeka alpolgármestert és Pécsi Diána önkormányzati képviselőt is, akik örömmel vállalták a díjátadó szerepét.

Az iskola művésztanáraiból álló zsűri a 141 pályaműből 18-at díjazott. A nyertesek nemcsak ajándékokat kaptak, hanem a körzetes pályázók automatikusan felvételt nyertek a Munkácsy jövőre induló rajztagozatos osztályába. A szerdai díjátadón az ünnepi műsort azok az elsős diákok szolgáltatták, akik tavaly még ovisként vettek részt ugyanezen a pályázaton.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb