Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átadták a megújított Kassai teret

Kilencven új parkolóhelyet létesítettek, megújították a zöldterületet és egy új kutyafuttatót is kialakítottak a téren és a Kacsóh Pongrác úton.

Karácsony Gergely zuglói polgármester a csütörtöki átadón azt mondta, a december 1-jén felavatott új rész  a környék rendezésének első szakasza, ugyanis a tervek szerint a parkoló mögötti részt is megújítják, hogy azzal is megkönnyítsék az ott lakók életét. Emellett megköszönte a téren található kaszinó vezetésének, valamint Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőnek a közreműködést.

Fotó: Képszerkesztőség

A tér felújításának 80 millió forintos költségét a kaszinó finanszírozta, amelynek igazgatója, Korbuly Levente úgy fogalmazott, hogy megalakulásuk óta részesei a kerület életének, és elkötelezettek az iránt, hogy minél többet adhassanak Zuglónak, emellett hozzájáruljanak a létesítmény közvetlen közelének fejlődéséhez.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb