Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló alpolgármestere pert indít a Magyar Hírlap ellen

Megdöbbenéssel értesültem a Magyar Hírlap „Bevándorlókat költöztetne Zuglóba a PM” című ostoba álhíréről. Érthetetlen, hogy a hírt fenntartások nélkül átvette Kovács Zoltán kormányszóvivő a kormány sajtótájékoztatóján.

Bár mi nem rettegünk a háborús országokból Európába menekülő emberektől, szeretném leszögezni, hogy minden alapot nélkülöz az az állítás, amely szerint az önkormányzati lakások bérletéről szóló rendelet a napjainkban érkező bevándorlók Zuglóba költözését tenné lehetővé. Ennek a valótlan állításnak a híresztelése elfogadhatatlan.

Nyilvánvaló, hogy máris intenzív rémhírterjesztés vette kezdetét a kormány népszavazási kampányában, ahol a tények egyáltalán nem számítanak, és csak az emberek indulatainak felkorbácsolására játszanak.

Emellett a hazug állítással egy olyan szabályozást igyekeznek ellehetetleníteni, amely a zuglói polgárok, kiemelten a rászorulók és többgyermekes családok életén igyekszik segíteni.

Ez a hazugság a zuglóiak irántam való bizalmát áshatja alá, és túlmegy azon a határon, amit egy közszereplő tűrni köteles. Ezért a jóhírnév megsértése miatt személyiségjogi pert kezdeményezek az álhír közlőivel szemben.

Szabó Rebeka
Zugló alpolgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb