Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló Angyalai Akció

Végy egy cipősdobozt, rakd tele ajándékkal és juttasd el gyűjtőpontjaink egyikére 2016. december 21-ig! Ennyi kell mindössze ahhoz, hogy egy nélkülöző zuglói gyermek vagy idős ember karácsonyát szebbé varázsold.

A dobozt ne zárd le, írd rá, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak szánod, és azt is jelezd a dobozon, ha idős embernek állítottad össze a csomagot!

Az ajándékokkal teli dobozt leadhatod Zuglóban az Ikea játszóházában, a Dürer kertben, a családsegítő szolgálatnál vagy az önkormányzat Pétervárad utcai ügyfélszolgálatán.

Ha a cipősdobozt kisgyereknek állítod össze, az alábbiakra figyelj!

1. Mellőzd az erőszakos játékokat, felejtsd el a játékpisztolyt, az ijesztő képregényeket, számítógépes játékokat. Inkább kisautóval, babával, kifestővel, kirakóval, plüssjátékkal, társasjátékkal töltsd meg a dobozt!

2. A nagyobbak szívesen fogadnak iskolai eszközöket: tollat, filctollat, színes ceruzákat, zsírkrétákat, ecsetet, vízfestéket, számológépet, jópofa füzeteket, noteszeket.

3. Ha tisztálkodási eszközöket csempésznél a csomagba, akkor fogkefét, fogkrémet, finom illatú szappanokat, szép fésűket vásárolj!

4. Minden gyerek örül az édességnek, rágcsálnivalónak, rágónak, és tégy bátran a dobozba pólót, sálat, sapkát, kesztyűt, bizsut.

5. Adj ajándékba képeskönyvet, mesekönyvet, regényt!

Ha szépkorúnak, idős embernek ajándékozol, a következőket ajánljuk:

1. Ajándékozz kávét, teát, édességet, de semmiképpen ne rakj a csomagba romlandó ételt, gyümölcsöt, gyógyszert, folyékony, törékeny holmit!

2. Rakhatsz a dobozba praktikus holmit pl. kulcstartót, tollat, elemlámpát, nagyítót.

3. Pakolj a csomagba keresztrejtvényt, könyvet!

4. Minden ember örül, ha szép gyertyával, karácsonyfa dísszel lepik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb