Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló bezárja a bölcsődéket és az óvodákat

Jó döntés! A kormány mai rendeletében a bölcsődék és óvodák bezárásának hatáskörét visszaadta a főpolgármesternek és a polgármestereknek. Vasárnap 10 órára összehívtam a Zuglói Operatív Törzset, ahol megvitatjuk, hogyan tudjuk ezt a járványvédelmi szempontból fontos kérdést a lehető legkevesebb kellemetlenség árán megoldani. A megbeszélésen ott lesznek az érintett intézmények vezetői és a zuglói közétkeztetéssel foglalkozó cégek képviselői is. A legfontosabb szempont továbbra is gyermekeinknek, családjuknak és az intézmények dolgozóinak védelme, és az, hogy lelassítsuk a járvány terjedését. Remélem, a legoptimálisabb döntéseket tudjuk meghozni, amelyekről azonnal tájékoztatjuk a zuglóiakat.

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb