Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló folytatja a járvány elleni védekezést

Zuglóban továbbra is érvényben maradnak azok a rendelkezések, amelyek a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben léptek hatályba. Az erről szóló utasítást Horváth Csaba polgármester és Tiba Zsolt jegyző adta ki szerdán Zugló országgyűlési képviselőjével, Tóth Csabával egyetértésben.

A döntés értelmében az önkormányzat tulajdonában, fenntartásában működő társaságok és intézmények továbbra is követik a kormánynak és a kormányzati szerveknek a koronavírus-járványra vonatkozó rendelkezéseit és iránymutatásait.

Zugló vezetésének döntése március 26-án lép hatályba és mindaddig érvényben marad, míg az Országgyűlés nem dönt a veszélyhelyzettel kapcsolatban meghozott rendelkezések meghosszabbításáról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb