Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló vasútállomás – korlátozások a peronon

Az „50 megújuló állomás” projekt keretében szépíti meg a zuglói megállóhelyet a vasúttársaság. Az átépítés ideje alatt a peron utasforgalmában a következő változások lesznek november 11-től.

November 11-én és 12-én az „A” vágány melletti peron a gyalogos feljárótól körülbelül 150 méter hosszban korlátozás nélkül használható. A perontető végétől mindkét irányban 30-30 méteres területet lezárnak, az aszfalt bontása és a térkövek lerakása miatt. A vonatok mindkét irányban a peron Kőbánya-Kispest felőli végén állnak meg, azok első 6 kocsija használható le- és felszálláskor.

November 13-tól 14-ig a peron a gyalogos feljárótól a perontető végéig gyalogosforgalomra korlátozás nélkül használható. A további munkák miatt az „A” vágányon közlekedő vonatok a peron Nyugatihoz közelebb eső részén, a „B” vágányon közlekedő vonatok a Kőbánya-Kispest felé eső részén állnak meg.  A vonatok első 6 kocsiját használhatják az utasok le- és felszálláskor. 

November 15-től december 14-ig a peron Kőbánya-Kispest felőli oldalát 200 méter hosszon lezárják. A vonatok mindkét irányban a peron Nyugatihoz közelebb eső részén állnak meg, az első 7 kocsit használhatják az utasok a le- és felszálláskor.

MÁVINFORM

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb