Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóba vezetett a bajnokok első útja

Az Istvánmezei úti Gyakorló Jégcsarnokban – a short track-esek otthonában – több százan, hozzátartozók, ismerősök és diákok várták a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatottat, amelynek tagjai kis késést követően nagy ováció közepette érkeztek meg. A jégcsarnok közepén felállított színpadra egyesével szólították fel a pekingi olimpia hőseit, először a stábtagokat, majd a szakvezetést, a tartalékokat, végül pedig a pontszerzőiket és az érmeseket. A legnagyobb ováció Zugló két díszpolgárát, a bronzérmes Liu Shaolin Sándort és a kétszeres bronzérmes, olimpiai bajnok Liu Shaoangot köszöntötte. A két sportoló, illetve a többi csapattag az üdvözlések után másfél órán keresztül hősiesen adta az autogramokat és készítette a közös szelfiket az érdeklődőkkel.

A csapat tagjai a következő néhány napot pihenéssel, regenerálódással töltik, majd március 18-án Kanadában, Montrealban ismét rajthoz állnak a világbajnokságon.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb