Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban is ég az első adventi gyertya

A színpadon koncertekkel, a jégpályán jeges produkciókkal készültünk Advent első vasárnapjára és a gyertyagyújtásra. Az időjárás azonban átírta a programot, a zuhogó eső miatt a koncerteket és jég-showt el kellett halasztanunk. Terveink szerint jövő hét vasárnap tartjuk meg, a második adventi gyertya meggyújtásával együtt.

Szerencsére délután 5 órára elállt az eső, így az első adventi gyertyát meg tudtuk gyújtani. Bárány Béla plébános Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője társaságában osztotta meg gondolatait az adventi időszakról, majd közösen meggyújtották Zugló koszorúján az első gyertyát. Ezt követően a jégpályát is át tudtuk adni a lakosságnak, hogy egészen január 31-ig kedvükre korcsolyázhassanak rajta a zuglóiak.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb