Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói gyermekorvosok és rendőrök lepték meg a gyerekeket Mikulás alkalmából

Zuglói rendelőintézetekben dolgozó gyermekorvosok és a XIV. kerületben szolgáló körzeti megbízottak közel 100 kiló szaloncukrot osztottak ki tegnap és ma kis pácienseiknek, illetve az iskolába igyekvő diákoknak Mikulás-napi meglepetésként.

A Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ) és a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) december 5-ei, 6-ai közös akciója révén az Örs vezér téri és a Hermina úti központi egészségügyi intézmények, valamint a Ráskay Lea utcai, Csertő parki, Tábornok utcai és Lőcsei úti gyermekorvosi rendelők ifjú látogatói is részesülhettek az ünnepi csemegéből.

Fotó: zknp.hu

A ZKNP hagyományos szervezője a XIV. kerületben a Mikulás-napi ajándékozásnak, idén a korábbiaknál mintegy kétszer annyi szaloncukrot szerzett be erre a célra – tudtuk meg a Kft.-től. A körzeti megbízottak a közbiztonsági cég és a XIV. kerületi kapitányság “Szomszédom a rendőr!” elnevezésű közös rendészeti programja keretében lepték meg a tanulókat. A Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, a Jókai Mór Általános Iskola, a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, az Álmos Vezér Általános Iskola és az Arany János Általános Iskola növendékei egyaránt örömmel fogadták az egyenruhások figyelmességét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb