Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói lett az “Év Polgárőr Egyesülete”

Kardos Pál a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozata elismerésben részesült október 23-i nemzeti ünnepünk alkalmából.  A Zuglói és a Budapesti Polgárőr Szövetség elnökét emellett általános és oktatási elnökhelyettessé választották az Országos Polgárőr Szövetség tisztújító közgyűlésén.

Idén a vírushelyzetre való tekintettel az Országos Polgárőr Szövetség is rendhagyó módon emlékezett az 1956-os eseményekre. A kontaktok csökkentése érdekében az ünnepségeket öt helyszínen tartották, illetve tartják.

Az első állomás két nappal ezelőtt Százhalombatta volt, ahova Budapest, Baranya-, Csongrád-Csanád-, Pest- és Tolna megye polgárőr szövetségeinek képviselőit hívták. Az ünnepség keretében díjakat, elismeréseket adtak át, melyből a zuglói polgárőröknek is jutott.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkájáért a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozata elismerésben részesítette Kardos Pált, a Zuglói és a Budapesti Polgárőr Szövetség elnökét, akit az Országos Polgárőr Szövetség tisztújító közgyűlésén néhány nappal korábban ismét általános és oktatási elnökhelyettessé választottak.

Fotó: Sebestyén Jenő

Az Országos Polgárőr Szövetség elnökének előterjesztése alapján az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége Az Év Polgárőre kitüntető címet 2020-ban többek között Elimbi Benjamin zuglói polgárőrnek, a Budapesti Központi Polgárőr Egyesület tagjának ítelte oda.

A hatékony közterületi polgárőr szolgálatért az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet pedig a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesülete kapta meg. Az elismerést a szervezet elnöke Kardos Pál vette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb