Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóig üldözték, ahonnan már nem tudott elmenekülni

A közlekedési szabályoknak fittyet hányva kerületeken át igyekezett elmenekülni az őt üldöző rendőrök elől. Meg is volt az oka, miért.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőrei június 12-én 21 óra körül a VIII. kerületben egy szabálytalanul közlekedő autósra figyeltek fel.

A sofőr a sávváltás során nem használta az irányjelzőjét, amivel fékezésre kényszerített egy másik autóst. A rendőrök több kerületen át követték, mert a férfi a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg.

Egy zuglói utcába érve a kocsi lassítani kezdett, majd mielőtt megállt volna, a sofőr kiugrott a járműből, és futni kezdett az őt követő járőrök elől. A menekülés kimerítőnek bizonyult; a férfi egy kuka mögé bújva próbált meg elrejtőzni, sikertelenül.

Elfogásában a Készenléti Rendőrség állományában dolgozó szabadnapos rendőr, Magyar Zoltán törzsőrmester nyújtott segítséget, aki a 31 éves férfit elsőként utolérte és az intézkedő járőröknek átadta. A ruházatátvizsgálás során a férfi zsebeiből négy darab alufóliába csomagolt növényi törmelék került elő. A sofőr ekkor már azt is bevallotta, hogy fél órával korábban egy adag füvet elfogyasztott, egy csomagot pedig az alsónadrágjába rejtett.

A zuglói rendőrök a férfitól 3,7 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, az általa elkövetett közlekedési szabálysértések miatt eljárást indítottak, valamint járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást is. ​

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb